Kuipers Architectuur

schuurwoning

De woning is ontworpen in de stijl van een schuurwoning. Zinken gevelpanelen lopen over in zinken dakpanelen waardoor de vorm van een “schuur” wordt benadrukt. Om de uitstraling van een schuur nogmaals te benadrukken worden er ook houten geveldelen toepast, zowel in de voorgevel als bij de overkraging. Voor een optimale daglicht toetreding zijn de woonkeuken en woonkamer voorzien van grote aluminium schuifpuien. De grote glaspartijen aan de achterzijde dragen bij aan een maximale beleving van de groene omgeving.

© 2022 Kuipers Architectuur | site design

social media

Kuipers Architectuur Instagram Kuipers Architectuur Facebook Kuipers Architectuur LinkedIn
Kuipers Architectuur Instagram Kuipers Architectuur Facebook Kuipers Architectuur LinkedIn

© 2022 Kuipers Architectuur